top of page

COACHING & OPLEIDING

Sinds 2009 door de Vlaamse overheid erkende coaching/opleidingstrajecten op maat met absolute focus op één doel. Uw doel!

Expertises: Bedrijfsstrategie - Financiële geletterdheid - Personeelsmanagement.

Humanizer-02647.jpg

Concreet, hedendaags, onderbouwd, op maat en met absolute focus op jouw doel.

U bent expert in uw vak en bent ondernemer geworden omdat u in alle vrijheid en vol passie en goesting uw producten en/of diensten op de markt wil aanbieden.

 

Helaas is de markt en de klant in permanente, razendsnelle evolutie, zijn we overladen door regelgevingen van alle slag, zien we door de rekenmachines heen het geld-bos niet meer en hebben we een pak nieuwe competenties nodig.  

 

Daarnaast vinden we moeilijk geschikte medewerkers, investeren ons blauw in rode HR-lopers en worden we geconfronteerd met het belang van work/life. Met uitzondering van die van onszelf natuurlijk.

 

Het gevolg is dat we niet stilstaan bij het heden en ons niet (voldoende) organiseren voor de toekomst.

We doen vlug voort en schuiven belangrijke beslissingen telkens voor ons uit. We laten de twijfel groeien en weerhouden er ons van, mogelijk uit tijdsgebrek, de zo belangrijke vragen aan experten te stellen waardoor we soms verkeerde, of toch zeker onbezonnen, keuzes maken en we ons weer eens niet met een goed gevoel op onze core hebben kunnen focussen.

Waarom was u weer ondernemer geworden?

Wij, Humanizers, kennen deze “pijnen” maar al te goed en leren u op basis van concrete, bewezen en hedendaagse ervaring hoe u zelf staps- en lerendergewijs de juiste knopjes indrukt en ingedrukt houdt. De knopjes van morgen.

En waarom leren i.p.v. adviseren? Omdat we geloven in gerichte opleiding en er prat op gaan dat u het op termijn helemaal zelf zal kunnen. Onze focus ligt dus op uw blijvend resultaat en hoe sneller we dus overbodig zijn, hoe succesvoller het traject was.

Voor onze trajecten is de KMO-Portefeuille van toepassing.*

*Onze door de Vlaamse overheid erkende expertises; Bedrijfsstrategie - Financiële geletterdheid - Personeelsmanagement. Lees het wettelijk kader en of u in aanmerking komt.

Na elk traject ontvangt elke cursist persoonlijk een door de Vlaamse overheid erkend getuigschrift!

bottom of page