COACHING

Coaching op maat met absolute focus op één doel. Uw doel!

The_list_Kantoor_nv_06.jpg

U bent expert in uw vak en bent ondernemer geworden omdat u in alle vrijheid en vol passie en goesting uw producten en/of diensten op de markt wil aanbieden.

 

Helaas is de markt en de klant in permanente, razendsnelle evolutie, zijn we overladen door regelgevingen van alle slag, zien we door de rekenmachines heen het geld-bos niet meer en lijkt marketing eerder een (duur) doel dan een middel geworden. We vinden moeilijk geschikte medewerkers, investeren ons blauw in rode HR-lopers en worden geconfronteerd met het belang van work/life. Met uitzondering van die van onszelf natuurlijk.

 

Het gevolg is dat we niet stilstaan bij het heden en ons niet (voldoende) organiseren voor de toekomst.

We doen vlug voort en schuiven belangrijke beslissingen telkens voor ons uit. We laten de twijfel groeien en weerhouden er ons, mogelijk uit tijdsgebrek, van de zo belangrijke vragen aan experten te stellen waardoor we soms verkeerde, of toch zeker onbezonnen, keuzes maken en we ons weer eens niet met een goed gevoel op onze core hebben kunnen focussen.

Waarom was u weer ondernemer geworden?

Wij, Humanizers, kennen deze “pijnen” maar al te goed en leren u op basis van concrete, bewezen en hedendaagse ervaring hoe u zelf de juiste knopjes indrukt. De STRATEGIE, SALES, MARKETING, HR EN FINANCE-knopjes van morgen.