top of page

di 27 feb

|

Humanizer

Companyweb echt gebruiken (effectieve gegevensanalyse en gebruik) (VOLZET)

Welkom bij onze opleiding over het analyseren en effectief gebruiken van gegevens op CompanyWeb.

Dit initiatief is
Volzet
Companyweb echt gebruiken (effectieve gegevensanalyse en gebruik) (VOLZET)
Companyweb echt gebruiken (effectieve gegevensanalyse en gebruik) (VOLZET)

Tijd en locatie

27 feb 2024, 08:30 – 12:00

Humanizer, Koolskampstraat 38, 8810 Lichtervelde, België

Over het evenement

In een tijdperk waarin gegevens de drijvende kracht zijn achter zakelijk succes, is het begrijpen en benutten van de informatie op platformen zoals CompanyWeb essentieel voor elke organisatie. Deze opleiding is ontworpen om u de nodige vaardigheden en inzichten te bieden om optimaal gebruik te maken van de beschikbare gegevensbronnen op CompanyWeb.

Vertrouwd raken met CompanyWeb: leer de interface en navigeer efficiënt door de verschillende functies van CompanyWeb. Begrijp de structuur van gegevens, hoe deze worden gepresenteerd en hoe u deze bruikbaar kan interpreteren.  

Data-extractie en -verzameling: verwerven van vaardigheden voor het extraheren van relevante gegevens voor uw bedrijf. Begrijpen hoe u specifieke informatie kunt verzamelen om uw zakelijke doelstellingen te ondersteunen en hoe u ze vervolgens effectief kan inzetten.

Data-analyse: leer fundamentele analysemethoden om betekenisvolle inzichten uit de gegevens te halen. Identificeer trends, patronen en correlaties die waarde toevoegen aan uw besluitvormingsproces.

Rapportage en Visualisatie: ontwikkel vaardigheden voor het effectief communiceren van gegevensresultaten. Creëer overzichtelijke visuele rapporten om uw bevindingen te delen met belanghebbenden.

Gegevensgebruik in Besluitvorming: begrijp hoe u gegevens kunt gebruiken als een strategisch hulpmiddel bij besluitvorming.

Werkwijze:

De opleiding zal worden gegeven via een interactieve sessie, waarbij u hands-on ervaring opdoet met het analyseren van gegevens op CompanyWeb. Praktische oefeningen en casestudy's zullen u helpen de geleerde concepten toe te passen op echte zakelijke scenario's. We moedigen deelnemers aan om vragen te stellen en actief deel te nemen aan discussies om een dieper begrip te bevorderen.

Doelgroep:

Deze opleiding is geschikt voor professionals op elk niveau die betrokken zijn bij data-analyse, bedrijfsontwikkeling, marketing, financiën of strategische planning. 

Het is ook zeker bijzonder waardevol voor ondernemers die hun bedrijfsbeslissingen willen baseren op feitelijke gegevens en hun eigen bedrijf willen vergelijken met die van anderen.

Investering (op factuur en excl.btw):

168€* netto na kmo portefeuille indien u in aanmerking komt als kleine onderneming (30% subsidie).

192€* netto na kmo portefeuille indien u in aanmerking komt als grote onderneming (20% subsidie).

Deel dit evenement

bottom of page