top of page

za 09 mrt

|

Salons Cortina

Humanizer Business Awards 2024

De Humanizer Business Awards is het gala event van het jaar waarbij we binnen het Humanizer netwerk uitzonderlijke bedrijven, uitzonderlijke prestaties en uitzonderlijke mensen in de kijker zetten.

Dit initiatief is
Volzet
Humanizer Business Awards 2024
Humanizer Business Awards 2024

Tijd en locatie

09 mrt 2024, 19:00 – 10 mrt 2024, 02:00

Salons Cortina, Lauwestraat 59, 8560 Wevelgem, België

Over het evenement

De Humanizer Business Awards is werkelijk hét hoogtepunt in het jaar! Het is een avond waarop we uitblinkende bedrijven, buitengewone prestaties en inspirerende individuen in de schijnwerpers zetten. We zijn verheugd om maar liefst 16 genomineerden te verwelkomen, die strijden in 8 spannende categorieën: branding, klantgerichtheid, familiebedrijf, groeier, HR Excellence, vernieuwing, veroveraar en jong talent, allemaal met het doel om de felbegeerde award mee naar huis te nemen.

Het evenement belooft een onvergetelijke avond te worden, gehouden in de prachtige ambiance van Salons Cortina te Wevelgem. We trakteren u op een heerlijk diner dat uw smaakpapillen zal verwennen. Maar dat is nog niet alles! Een optreden van de geweldige "Faute Bendt" staat op het programma, en daarna kunnen we de avond voortzetten op de afterparty met niemand minder dan DJ Tom, bekend van zijn optreden op Tomorrowland 2022. De sfeer zal bruisen van opwinding en vermaak.

Er zijn nog slechts 125 van de 300 beschikbare plaatsen over, dus aarzel niet en reserveer uw plek op dit onmisbare evenement. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken, te genieten van uitstekend eten en entertainment en de winnaars te vieren.

Mis dit topevenement niet en zorg dat u erbij bent op de Humanizer Business Awards. We kijken er ongelooflijk naar uit om deze bijzondere avond met jullie te delen!

Deel dit evenement

bottom of page