top of page

do 27 apr

|

Oostkamp

Humanizer On Tour (Netwerkevenement & Workshop)

Tijdens deze meer dan unieke dagactiviteit brengt de luxe Humanizer bus ons tot bij absolute sterren van West-Vlaams ondernemerschap voor een persoonlijke meet & greet en bijzonder inspirerende ondernemersverhalen.

Registratie
Gesloten
Humanizer On Tour (Netwerkevenement & Workshop)
Humanizer On Tour (Netwerkevenement & Workshop)

Tijd en locatie

27 apr 2023, 08:00 – 23:00

Oostkamp, Gaston Roelandtsstraat 48, 8020 Oostkamp, België

Over het evenement

Tijdens deze meer dan unieke dagactiviteit brengt de luxe Humanizer bus ons tot bij absolute sterren van West-Vlaams ondernemerschap voor een persoonlijke meet & greet en bijzonder inspirerende ondernemersverhalen.

De ritten zelf zijn dan weer een netwerkmoment in meest originele en laagdrempelige vorm.

Als bonus bent u na deze dag ook als één van de eersten op de hoogte van wat de impact op uw vermogen en uw onderneming door de taks shift van minister Van Peteghem zal zijn.

Concreet staat deze dag gelijk aan: meet & greet met ondernemerssterren - inspiratie – hedendaags leren – echt netwerken.

Netwerken? Intenser is onmogelijk!

 Elke deelnemer ontvangt 1 week voor het event een lijst met alle deelnemers. Daaruit kan vrijblijvend een keuze gemaakt worden van wie u echt wil ontmoeten. Indien u wenst zorgen wij vervolgens voor een persoonlijke kennismaking. ​Bovendien ontmoet u de zeer bijzondere gastheren persoonlijk en na de reis ontvangt elke deelnemer de lijst met alle coördinaten.

 Het programma van deze editie

  • 08h00 - 08h15: aankomst deelnemers bij garage Devisch Oostkamp (parking en shuttle voorzien vanaf 08h00).

Uitgebreid  ontbijt en kennismaking.

 

Het bijzonder boeiende verhaal van de jonge automotive ondernemer Christophe Devisch (5de generatie, 7 garages), de uitdagingen van de automotive industrie en de boeiende evolutie van garagehouder naar mobileitsexpert. 

  • Met de bus naar de volgende inspirerende ondernemers, Thijs Wostyn en Yoni Bultinck van Social Taco.

Exclusieve inkijk in hun nieuwe, inspirerende werkplek. Waarom dit marketingbedrijf door pure focus absoluut marktexpert in Social media is geworden. Het boeiende en zeer inspirerende verhaal van focus op het doel maar o zo wakker en reeds anticiperend op de mogelijke bedreigingen van morgen

  • Korte verplaatsing naar het spectaculair en splinternieuw (65.000m² en prijskaartje van 75mio€) gebouw van Renson. ​​

Welkomstdrink en verzorgde lichte lunch bij Renson. ​

Mee evolueren met de markt en de klanten, Leon Renson kent er alles van. Reeds vroeg had hij door dat de traditionele brievenbus geen oplossing meer kon bieden aan het volume van de hedendaagse postpakketten. E-Safe was geboren en in geen tijd volwassen. Leon neemt ons mee in zijn verhaal van start, naar nu, naar morgen

Uiteraard genieten we ook van deze meer dan unieke locatie en trakteert de familie Renson ons op een exclusief "achter de schermen" bedrijfsbezoek. 

  • Met de bus naar het absoluut te ontdekken Lobster Fish.

Lobster Fish is een meer dan sales- en marketing gedreven onderneming met een grote groep diverse medewerkers. Product- en employer branding en diversiteit in de meest ruime zin zijn hier dus absolute sleutelwoorden.

Welkomstwoord en het bijzonder sterk 25 jarig ondernemersverhaal van Christophe Malysse en vennoot Nils Van Wassenhove.

Bezoek aan de wondere productiewereld van allerhande lekkernijen. Bezoek aan de kreeftenbassins en tasting met een glaasje.

  • We rijden verder naar De commanderie van de familie Van Wonterghem in Kortrijk.

Aangekomen in het hoofdkwartier van de familie Van Wonterghem. Gustaaf Van Wonterghem stichtte in 1935 het Huis Van Wonterghem. Met de komst van zoon Marc kwam er een expansie in de jaren '70 tot een heus imperium van feestzalen en discotheken (waaronder Diedjies en Carré) . Ondertussen bewaakt Gregory Van Wonterghem meer dan 80 jaar later samen met zijn echtgenote Sophie als 3de generatie de waarden en normen waar Van Wonterghem zo gekend voor staat (persoonlijke aanpak met focus op detail en kwaliteit).

Receptie en netwerkmoment.

Gregory Van Wonterghem neemt ons mee in zijn verhaal. Een verhaal van blijven geloven ondanks allerhande crisissen en de gevoelige sector, zichzelf razendsnel heruitvinden tijdens de corona pandemie, beslissende knopen hakken en permanent anticiperen op de steeds veranderlijke markt. Of hoe je een tanker door een smalle rivier blijft loodsen.

Diner in de alom gewaardeerde Van Wonterghem stijl.

  •  21h00: terugrit naar Oostkamp.

Investering

Alles inbegrepen (bus, parking, shuttle, alle top catering, coaches, ...) met uitzondering van BTW.

  • 399€*

*Kmo-portefeuille is gezien de aard van het evenement NIET van toepassing.

Deel dit evenement

bottom of page