top of page

vr 22 mrt

|

Gastro Henri

Talent aan Tafel (Workshop) (VOLZET)

Welkom bij Talent aan Tafel, waar de toekomst en ervaring elkaar ontmoeten! Een uniek en noodzakelijk initiatief brengt vijf getalenteerde studenten samen met zes inspirerende ondernemers, met als doel van elkaar te leren en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Dit initiatief is
Volzet
Talent aan Tafel (Workshop) (VOLZET)
Talent aan Tafel (Workshop) (VOLZET)

Tijd en locatie

22 mrt 2024, 12:00 – 14:30

Gastro Henri , Henri Horriestraat 6, 8800 Roeselare, België

Over het evenement

Ontdek de toekomst bij Tafel aan tafel

Welkom bij Talent aan Tafel, waar de toekomst en ervaring elkaar ontmoeten! Want in een wereld die voortdurend evolueert, geloven we dat wederzijdse inspiratie de sleutel is tot groei en innovatie.

Waarom Talent aan Tafel?

Ondernemen gaat over meer dan cijfers en strategieën. Het gaat over passie, creativiteit en de wil om te vernieuwen. Maar hoe denken de jongere generaties over ondernemen? Wat drijft hen? En hoe zien zij de toekomst van de arbeidsmarkt? Wat verwachten ze van hun toekomstige werkgever? ...

Talent aan Tafel beantwoordt deze vragen door studenten en ondernemers samen te brengen. Dit initiatief is een unieke gelegenheid om inzichten en kennis te delen over de  uitdagingen en kansen die de wereld van vandaag en morgen biedt.

Wat kun je verwachten?

Bij Talent aan Tafel geniet je niet alleen van een smakelijke lunch, maar ook van inspirerende gesprekken en waardevolle interacties. Zorgvuldig geselecteerde universitairen krijgen de kans om hun ideeën te delen en te begrijpen hoe hun inzichten de bedrijfswereld kunnen veranderen. Ondernemers kunnen op hun beurt een frisse kijk op de toekomst en innovatieve denkwijzen ontdekken.

Hoe kun je deelnemen?

Ben jij klaar om nieuwe ideeën op te doen, te inspireren en geïnspireerd te worden? Talent aan Tafel is jouw kans om een verschil te maken in de wereld van ondernemen. Schuif aan en laat je verrassen door de kracht van samenwerking tussen generaties.

Schrijf je vandaag nog in en wordt onderdeel van dit boeiend initiatief. Samen kunnen we de toekomst vormgeven en leren van elkaars perspectieven.

Of misschien vind jij wel uw toekomstige medewerker? 

Programma:

12:00: Verwelkoming deelnemers in Gastro Henri

12:15: Voorstelling deelnemers

12:30: Geniet van een heerlijke lunch

13:30: Panelgesprek tussen studenten en ondernemers over de toekomst van ondernemen en de arbeidsmarkt. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren moderator

14:30: Einde

Investering voor ondernemers (op factuur en excl.btw)

220€*

* Gezien de aard van dit initiatief kan de KMO-Portefeuille niet aangewend worden. 

Deel dit evenement

bottom of page