top of page

do 18 apr

|

Lichtervelde

Talent vinden IN en binden AAN jouw organisatie. (Workshop)

Talent vinden is één ding, maar hoe (ver)bind je jouw medewerkers aan jouw organisatie? MAX 15 deelnemers

Dit initiatief is
Volzet
Talent vinden IN en binden AAN jouw organisatie. (Workshop)
Talent vinden IN en binden AAN jouw organisatie. (Workshop)

Tijd en locatie

18 apr 2024, 18:00 – 21:30

Lichtervelde, Koolskampstraat 38, 8810 Lichtervelde, België

Over het evenement

Ontdek het Geheime Wapen van Jouw Bedrijf: De Talenten van Jouw Team! 

Wat als ik je vertelde dat het geheim achter het succes van jouw bedrijf misschien wel verborgen ligt in de talenten van jouw team? Het is tijd om wakker te worden voor de kracht die schuilt in de individuele talenten van jouw medewerkers.

Stel je voor dat je onontgonnen talenten in jouw team hebt, bruisend van potentieel, maar verborgen onder de oppervlakte. Wat als je deze talenten niet herkent? Wat als je deze talenten niet correct inzet op de werkvloer?

Het is tijd om actie te ondernemen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Ontdek hoe je het potentieel van jouw team kunt maximaliseren door de juiste talenten te herkennen, te ontwikkelen en effectief in te zetten.

Wist je dat het verlies van werknemers jouw bedrijf niet alleen talent en ervaring kost, maar ook geld? Elke keer dat een werknemer vertrekt, gaat er waardevolle kennis en productiviteit verloren, en moeten er kostbare middelen worden besteed aan het vinden en inwerken van een vervanger. Maar wat als je zou investeren in het herkennen en koesteren van de talenten van jouw team? Dit kan niet alleen leiden tot een hogere tevredenheid en betrokkenheid van werknemers, maar ook tot langdurige voldoening en loyaliteit.

Programma

 • Verschil tussen talent en competentie: leer de essentiële onderscheiding tussen talent en competentie om effectief talent binnen jouw organisatie te identificeren.
 • Ontdek jouw eigen talenten: ontdek en verken jouw unieke talenten om ze beter te begrijpen en te kunnen benutten.
 • Effect van stress op talenten: begrijp hoe stress jouw talenten beïnvloedt en leer strategieën om hiermee om te gaan.
 • Waarom investeren in unieke talenten belangrijk is: ontdek de waarde van het inzetten op de unieke talenten van jouw team voor het succes van jouw organisatie.
 • Aan de slag: werk samen met anderen om aan jouw Dream Team te bouwen en leer hoe je talenten binnen jouw organisatie optimaal kunt inzetten.

Voorafgaand aan de workshop ontvangen deelnemers een talententest om een kwalitatieve en gepersonaliseerde ervaring te garanderen. 

Doel

Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen talenten en begrijpen het belang van het hebben van de juiste talenten binnen hun team. Ze leren hun talenten te herkennen en te benutten, wat leidt tot meer voldoening in hun werk, verbeterde prestaties en een hoger energieniveau. Door te investeren in talentmanagement wordt ook het risico op burn-out verminderd.

Mis deze kans niet om jouw bedrijf te transformeren door te investeren in de kracht van jouw team. Schrijf je nu in voor onze workshop en ontdek hoe je het geheime wapen van jouw bedrijf kunt ontketenen: de talenten van jouw team!

Tijdsschema: 

 • 18h00: Aankomst deelnemers
 • 18h00 - 18h30: Ontvangst met hapje en drankje
 • 18h30 - 19h30: Deel 1
 • 19h30 - 19h45: Pauze en Netwerkmoment
 • 19h45 - 20h45: Deel 2
 • 20h45 - 21h30: Afsluiting en Netwerkmoment

Investering

€150 excl.btw

Deel dit evenement

bottom of page