top of page

di 16 jan

|

Humanizer

Word een Connectie Meester: Workshop 'leer netwerken zonder vrees en met resultaat' (VOLZET)

Overwin je angsten en word een Connectie Meester! Schrijf je nu in voor onze workshop 'leer netwerken zonder vrees en met resultaat' en ontdek de geheimen van effectief netwerken. We zullen je voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om met zelfvertrouwen deel te nemen aan evenementen.

Dit initiatief is
Volzet
Word een Connectie Meester: Workshop 'leer netwerken zonder vrees en met resultaat' (VOLZET)
Word een Connectie Meester: Workshop 'leer netwerken zonder vrees en met resultaat' (VOLZET)

Tijd en locatie

16 jan 2024, 08:30 – 12:30

Humanizer, Koolskampstraat 38, 8810 Lichtervelde, België

Over het evenement

Word een Connectie Meester: workshop 'leer netwerken zonder vrees en met resultaat'

Netwerken kan voor velen een intimiderende en ontmoedigende taak zijn. De gedachte om nieuwe contacten te leggen, zakelijke kansen te verkennen, kan soms angst oproepen. Maar laten we eerlijk zijn, de wereld draait om relaties en connecties. Daarom is het tijd om die angst te overwinnen en de kunst van effectief netwerken te leren.

Onze praktische en wetenschappelijk onderbouwde workshop 'leer netwerken zonder vrees en met resultaat' is ontworpen om je te helpen zelfverzekerd en doelgericht te netwerken, of je nu een professional bent die op zoek is naar zakelijke kansen of gewoon op zoek bent naar het vergroten van je sociale cirkel. 

Hier is een blik op wat je zult leren (met wetenschappelijke onderbouwing):

1. De Kracht van de eerste Indruk: ontdek hoe je met vertrouwen en impact kunt binnenkomen op netwerkevenementen. Herken je gesprekspartner, leer de geheimen van het maken van een blijvende eerste indruk en hoe je een positieve indruk achterlaat. 

2. Omgaan met angst en onzekerheid: krijg inzicht in de bron van je angsten en leer technieken om deze te overwinnen. We bieden concrete tools om met zelfvertrouwen deel te nemen aan netwerkevenementen.

3. Effectieve communicatie: leer de kunst van effectieve communicatie, waaronder luisteren, gespreksvaardigheden en het stellen van de juiste vragen. Begrijp hoe je een boeiend gesprek kunt voeren en echte connecties kunt leggen.

4. Pitchen anno 2024: maak komaf met  uw oude "unique selling points" blabla en leer hoe je kei-eenvoudig potentiële klanten aan uw lippen laat hangen. 

5. Het opbouwen van duurzame relaties: ontdek hoe je niet alleen contacten kunt leggen, maar ook hoe je ze kunt onderhouden en laten groeien. Leer strategieën voor het opbouwen van duurzame en waardevolle zakelijke en persoonlijke relaties.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met netwerken, onze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tips die voor iedereen relevant zijn. Het doel is om je te transformeren van iemand die angstig is voor netwerken naar een Connectie Meester, klaar om nieuwe kansen te benutten en waardevolle relaties op te bouwen.

Programma

8h30: Ontvangst bij Humanizer met koffie en ontbijt, introductie en kennismaking

9h00: Deel 1

10h30: Korte koffiepauze – gelegenheid om te netwerken

10h45: Deel 2

12h00: Aflsluiting workshop – gelegenheid om na te praten

Wacht niet langer. Schrijf je vandaag in voor 'Leer Netwerken zonder Vrees' en investeer in je toekomst. Je zult versteld staan van de impact die zelfverzekerd netwerken kan hebben. Zet de eerste stap naar het worden van een Connectie Meester.

Investering excl.btw:

239 euro*

*Gezien de aard is het gebruik van de KMO-Portefeuille niet mogelijk voor deze workshop.

Deel dit evenement

bottom of page