top of page

GREY & GREEN

Grey & Green is een unieke business-club waarbij 4 ervaren ondernemers met elk een sterk bewezen expertise (Strategie, Sales/Marketing, HR, Financieel, Operationeel) 8 recente(re) ondernemers gedurende een volledig jaar op sleeptouw nemen. Dit peterschap draagt bij tot sterk ondernemerschap en bijzonder kwalitatieve netwerkuitbreiding.

Waarom

Omdat we in de overtuiging zijn dat het business-leven tekort is om eerder gemaakte fouten nog eens te maken en omdat we weten dat recente(re) ondernemers door een sterk peterschap gewapend zijn in de steeds sneller veranderende wereld.

Wat

Doordat elke peter/meter ondernemer bewezen gepokt en gemazeld is in het ondernemerschap slagen we erin elke uitdaging te tackelen en de recente(re) ondernemer ook proactief te begeleiden in de bijzondere wereld van succesvol ondernemen.

Hoe

Maandelijkse afspraak met sterke peters en recente(re) ondernemers met als absoluut doel hun visie op hedendaagse vraagstukken bij te brengen, hun proactief te begeleiden in de volgende stappen in hun ondernemersreis en toe te laten in hun rijk netwerk.

Wie

Grondig geselecteerde peter/meter ondernemers en recente(re) ondernemers die leven en handelen met de absolute wil, in het heden en de toekomst, het toegewijde verschil te maken door effectief toepasbare kennis op te doen en zich verder te ontwikkelen.

Dit initiatief;

laat maximaal 8 recente(re) ondernemers toe;

bestaat uit 1 groep van 12 ondernemers (8+4);

duurt ongeveer 2 uur per afspraak;

gaat 10 maal per jaar door;

geeft de peters/meters en de recent(re) ondernemers de mogelijkheid aanwezig te zijn op het jaarlijks collectief Humanizer event (gelimiteerd tot 120 deelnemers);

is door zijn krachtig netwerk en doelgerichte leerstof integraal terug te verdienen.

Programma

Deze business-club gaat maandelijks door op een gezamenlijk gekozen moment in een zorgvuldig geselecteerd restaurant in de ruime omgeving van Roeselare.

Voorafgaand de bijeenkomst sturen de recente(re) ondernemers hun vragen via ons platform door. De Voorzitter zal deze bundelen en aan de peters/meters voorleggen. De peters/meters komen vervolgens met pasklare antwoorden.

Tijdschema

12h30 (stipt) - 14h30

 

Voor wie

  • Recente(re) ondernemers (minimaal 2 jaar actief). Leeftijd niet belangrijk.

  • Reeds een stevige omzet en hoge ambities in de komende jaren.

  • Onstilbare honger en nood aan een hoogkwalitatief klankbord in de vorm van zeer ervaren en succesvolle senior-ondernemers (minimaal 20 jaar bewezen ervaring).

  • In de overtuiging dat netwerk alles is.

Lid worden van de Grey&Green business-club kan mits aan elk van deze voorwaarden is voldaan

  • ​​Indien u weerhouden bent na uw aanvraag.

  • U aan de voorwaarden boven voldoet.

  • Er plaats is in de groep of er zich een nieuwe groep vormt.

Investering voor het volledige werkjaar

1.980€ (=slechts 198€ per afspraak)

Inclusief catering (restaurant), alle coach-ondernemers, lesmateriaal, locatie en parking

Exclusief BTW.

Gezien de aard kan de KMO-portefeuille niet aangewend worden.

bottom of page