ONTDEK OOK WERKBAAR WERK!

11 mei 2022
HUMANIZER ON TOUR

BUS HUMANIZER ON TOUR.jpg

Tijdens deze meer dan unieke dagactiviteit brengt de luxe Humanizer bus ons tot bij verschillende b(l)oeiende West-Vlaamse ondernemers, die ons op hun beurt meenemen in hun inspirerend ondernemersverhaal terwijl we ons tegoed doen aan top-catering.

Daarnaast brengen top-coaches u op elke stop hedendaagse en noodzakelijke kennis bij en zijn de ritten zelf dan weer een georganiseerd actief netwerkmoment in meest originele vorm.

Concreet staat deze dag gelijk aan: inspiratie – hedendaags leren – echt netwerken.

Netwerken? Intenser is onmogelijk!
Elke deelnemer ontvangt 1 week voor het event een lijst met alle deelnemers. Daaruit kan een keuze gemaakt worden van wie u echt wil ontmoeten. Tijdens elke busreis zorgen wij vervolgens voor een persoonlijke kennismaking door u naast het contact van uw keuze te zetten.

Het programma van deze editie

08h15 - 09h00

 • Aankomst deelnemers bij garage Devisch Oostkamp (parking en shuttle voorzien vanaf 08h00).

09h00 - 09h30

 • Verzorgd ontbijt en netwerkmoment.

09h30 - 11h00

 • Het bijzonder boeiende verhaal van de jonge ondernemer Christophe Devisch, de uitdagingen van de automotive industrie en de geplande evolutie van de automobiel.

kaart.png
 
 • De moeilijke verhouding tussen mobiliteit en fiscaliteit vandaag en morgen en hoe de total cost of ownership van uw wagenpark berekenen in deze onduidelijke tijden door Donald Vandenberghe van Flamee en partners.

11h00 - 12h00

 • Met de bus naar de volgende inspirerende ondernemer, Leon Renson van E-Safe (Renson). Actief, individueel, netwerkmoment tijdens de rit.

12h00 - 12h30

 • Welkomstdrink en verzorgde lichte lunch bij Renson.

12h30 - 15h00

 • Mee evolueren met de markt en de klanten, Leon Renson kent er alles van. Reeds vroeg had hij door dat de traditionele brievenbus geen oplossing meer kon bieden aan het volume van de hedendaagse postpakketten. E-Safe was geboren en in geen tijd volwassen. Leon neemt ons mee in zijn verhaal van start, naar nu, naar morgen.

 • Voorkomen is beter dan genezen. We worden geconfronteerd met tekort aan grondstoffen en sterk stijgende prijzen. Meester Michaël Boudry van Novius Advocaten geeft mee hoe u zich contractueel kan indekken tegen deze omstandigheden (zowel als klant als leverancier).

 • Als bonus geeft Meester Boudry u 10 tips hoe u anno vandaag meer uit uw vennootschap kan halen.

15h00 - 15h30

 • Met de bus naar het absoluut te ontdekken Lobster FishActief, individueel, netwerkmoment tijdens de rit.

15h30 - 17h30

 • Welkomstwoord en het bijzonder sterk 25 jarig ondernemersverhaal van Christophe Malysse, oprichter van Lobster Fish.

 • Bezoek aan de wondere productiewereld van allerhande lekkernijen. Bezoek aan de kreeftenbassins en tasting met een glaasje.

 • Lobster Fish is een meer dan sales- en marketing gedreven onderneming met een grote groep diverse medewerkers. Product- en employer branding zijn hier dus absolute sleutelwoorden. Nic Vermaut van Well Communications legt u boeiend maar zeker haarfijn uit hoe ook u zich nog beter op de klanten- en medewerkers wervingsmarkten kan profileren

17h30 - 18h00

 • We rijden verder naar Het Klokhof van horeca-koning Rudy Maes in Kortrijk. Actief, individueel, netwerkmoment tijdens de rit.

18h00 - 18h30

 • Rudy Maes, bedenker en oprichter van Eccellenza begon als 13-jarige in de horeca en had als 21-jarige zijn eerste eigen restaurant in Kuurne, een paar jaar later had hij reeds 3 bloeiende zaken en opende vervolgens in sneltempo de Passim Restaurants in Kuurne, Torhout, Pittem Waregem, en Sint-Eloois-Winkel. In 2011 kwam Salons Cortina in Wevelgem erbij en in 2019 ook Hostellerie Klokhof te Kortrijk met restaurant, hotel en feestzalencomplex. Rudy en zijn team hebben op dit ogenblik 9 horeca zaken, het softwarebedrijf Resto System (management, aankoopbeheer en bedrijfscalculatie voor horecazaken), Inside Horeca (decoratie en totaalinrichting horecazaken) en Diamond Condominiums (resort in Phuket Thailand)Het lijkt allemaal een mooi sprookje maar het is niet altijd gemakkelijk geweest. Rudy neemt ons mee in zijn verhaal van vallen, opstaan en steeds weer doorgaan met absolute focus op een bijzonder sterk aankoop- en medewerkersbeleid.

18h30 - 21h00

 • Receptie en netwerkmoment.

 • Walking diner.

21h00 - 21h45

 • Terugrit naar Oostkamp. Actief, individueel, netwerkmoment tijdens de rit.

Investering

532€ netto NA KMO portefeuille** alles inbegrepen (bus, parking, shuttle, alle catering, topcoaches, ...) met uitzondering van BTW

462€ netto NA KMO portefeuille** voor leden van de Raad der Wijzen (Lees meer over "De Raad"), klanten van Devisch, Novius Advocaten, Flamee & Partners en Well Communications. 

 

** tarief voor kleine ondernemingen. Tarief middelgrote ondernemingen 608€ of 528€ voor leden van de Raad der Wijzen en klanten van onze eventcoaches/partners met middelgrote ondernemingen. 

Deel opleiding komt in aanmerking voor de kmo portefeuille. Zaken die niet in aanmerking komen voor de kmo portefeuille (zoals catering, transport, …) zijn ten commerciële titel aangeboden door de organisatie en dus inbegrepen in het totaaltarief.

 
Schrijf nu in
 

Inschrijving Humanizer on tour - 11 mei 2022

arrow&v

Helaas te laat!
Inschrijvingen afgelopen!

Bent u klant van één van de partners of lid van De Raad? Geef hieronder aan.

Bedankt voor uw deelname! We kijken er avast enorm naar uit!