Marc (3).jpg

Marc Wajsberg - marc@humanizer.be - 0032 489 20 81 10

Na zijn opleiding als Handelsingenieur Solvay aan de VUB startte Marc Wajsberg zijn loopbaan bij Unilever. Na minder dan drie jaar was hij marketingverantwoordelijke van een belangrijk merk van het concern. Aansluitend stapte hij over naar de modewereld, waar hij tot 2016 betrokken was bij traditionele marketing, sales, public relations en algemeen management.
 

Bovendien is Marc sinds 2003 actief in online reclame, wat hem waarschijnlijk de langstlopende Belgische gebruiker hiervan maakt. Al deze knowhow breidde hij uit tot een volwaardige (online) marketing consultancy office die ondernemers doelgericht weet te begeleiden in deze uiterst complexe wereld van resultaatsgerichte reclame, zoekmachinemarketing, marketingfunnels, conversieverhoging, marketingstrategie en ga zo maar door. Dankzij zijn ervaring is Marc eveneens een regelmatig gevraagde consultant voor diverse reclamebureaus.

 

Door zijn gedegen opleiding en de jarenlange ervaring in traditionele sales en marketing enerzijds en online marketing anderzijds, heeft hij een uitzonderlijk compleet marketingprofiel met absoluut recht van spreken. Humanizer sinds januari 2021.