top of page

ONS Q1-2022 FINANCE AANBOD

Welkom! U bent duidelijk een ondernemer die zich bewust is van de steeds complexer wordende financiële wereld waar adviseurs, aanbieders en functionarissen goochelen met vaak onverstaanbare termen en kleine lettertjes. 

In onze opleidingen maken we 100% de vertaalslag, wijzen we op hedendaagse details en mogelijkheden en gaan we steeds op maat van elke cursist tewerk. Duidelijk, concreet en to the point.

TCO VAN
UW
WAGENPARK

Niets is in het huidig onduidelijk en onzeker klimaat moeilijker dan juiste mobiliteitskeuzes te maken. Wij brengen raad en helpen met daad!

BANKEN DOEN 
MEER DAN OOIT
MOEILIJK(ER)

Op basis van verleden, heden of toekomst?  Hoe kijkt de bank anno 22 naar uw plannen en hoe stel  je nu een overtuigend financieel plan op?

IS UW 
PLAN B
UITGEWERKT?

We razen door het leven en focussen ons vooral op het heden. Maar wat met morgen? Welke plannen maak je en hoe voorkom je erger indien erger?

FINANCIËLE 
PROJECTIES 
MAKEN

Jaarrekeningen lezen lijkt vaak een cursus Chinees. Hoe kan ik dan projecties te maken die concreet en afgetoetst zijn met de huidige mogelijkheden en regelgevingen?

Torfs.png

Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

Dankzij de open aanpak en de kritische, hedendaagse no-nonsense visie van Piet krijgen mensen meer input en praktische tips van “peers” dan na uren luisteren naar theoretische cursussen.

WAT KLANTEN ZEGGEN

bottom of page