top of page

We willen uitzonderlijke bedrijven, uitzonderlijke mensen en uitzonderlijke prestaties binnen het Humanizer netwerk in de kijker zetten tijdens

HET GALA-EVENEMENT VAN HET JAAR!

Waar 16 genomineerden in 8 categorieën strijden naar het absolute moment van erkenning.

HELP JIJ HEN WINNEN?

Humanizer Awards front website-2.png

Wat je als gast mag verwachten:

  • Een echte gala-avond zoals weleer. 

  • Genieten van een overheerlijk diner in Salons Cortina.

  • Een fantastische awards show.

  • Een geweldig optreden van de Faute Bendt waarbij de grootste foute hits aller tijden de revue passeren.

  • Een afterparty van niemand minder dan DJ Tom (Tomorrowland 2022).

  • Kennismaken met 300 enthousiaste ondernemers.

  • Kortom: een uitgelezen moment om uzelf, uw klanten en/of medewerkers een avond te geven om nooit meer te vergeten.

De prestigieuze Humanizer Business Awards is werkelijk hét hoogtepunt in het jaar! Het is een avond waarop we uitblinkende bedrijven, buitengewone prestaties en inspirerende individuen in de schijnwerpers zetten. We zijn verheugd om maar liefst 16 genomineerden te verwelkomen, die strijden in 8 spannende categorieën: Klant Centraal, Familiebedrijf, Groeier, HR Excellent, Vernieuwend, Veroveraar, Jong Talent en Branding, allemaal met het doel om de felbegeerde award mee naar huis te nemen.

 

Het evenement belooft een onvergetelijke avond te worden, gehouden in de prachtige ambiance van Salons Cortina te Wevelgem. We trakteren u op een heerlijk diner dat uw smaakpapillen zal verwennen. Maar dat is nog niet alles! Een optreden van de geweldige "Faute Bendt" staat op het programma, en daarna kunnen we de avond voortzetten op de afterparty met niemand minder dan DJ Tom, bekend van zijn optreden op Tomorrowland 2022. De sfeer zal bruisen van opwinding en vermaak.

 

Er zijn "slechts" 300 beschikbare plaatsen, waarvan meer dan de helft reeds is ingenomen door de genomineerden. Aarzel dus niet en reserveer uw plek op dit onmisbare evenement. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken, te genieten van uitstekend eten, entertainment en de winnaars te vieren.

 

Mis dit topevenement niet en zorg dat u erbij bent op de prestigieuze Humanizer Business Awards. We kijken er ongelooflijk naar uit om deze bijzondere avond met jullie te delen!

bottom of page