RAAD DER WIJZEN

Een selecte groep van gepassioneerde en leergierige ondernemers die maandelijks samen met gelijkgestemden op zoek gaan naar concrete en effectieve oplossingen en antwoorden op hedendaagse vraagstukken. Deze waardevolle LEERstof komt dus niet uit de schoolboeken maar vanuit concrete praktijkervaringen. 

Waarom

Omdat we in de overtuiging zijn dat ondernemersnetwerken absoluut ook echt hedendaags lerend moeten zijn en willen leren meteen ook voor het juiste netwerk van gepassioneerde gelijkgestemden zorgt.

Wat

Dankzij de dagelijkse activiteit bij diverse ondernemingen weten de voorzitters elke hedendaagse vraag d.m.v. opleiding op maat op te lossen. Gespekt met de input van de leden.

Hoe

Maandelijkse afspraak met gelijkgestemde ondernemers in een gezellig kader met als absoluut doel antwoorden en oplossingen aangeboden te krijgen op elke mogelijke hedendaagse uitdaging.

Wie

Grondig geselecteerde en b(l)oeiende ondernemers met de absolute wil, in het heden en de toekomst, het absolute verschil te maken door toepasbare kennis op te doen en te delen.

Dit initiatief (sinds 2016);
laat maximaal 11 ondernemers per Raad toe;
bestaat uit 5 groepen (55 ondernemers);
duurt ongeveer 3 uur per afspraak;
gaat 12 maal per jaar door waarvan 1 maal collectief (met alle raden samen +88 deelnemers);
en is door zijn krachtig netwerk en doelgerichte leerstof integraal terug te verdienen.

Wat anderen over de Raad der Wijzen zeggen:

"Een open, kritische, no-nonsens opleiding die enorm heeft bijgedragen tot een nieuwe strategie." Koen Van De Gejuchte MAGNAR ADVOCATEN 10/10

Telkens zat ik na de opleiding met tal van nieuwe inzichten." Sam Vanoutryve VAMADAK 9/10

 

"De opleiding is een aanrader voor ondernemers die hun kennis en kunde willen afstemmen met collega’s bedrijfsleiders om zo sneller op de bal te kunnen spelen naar optimalisatie toe." Sven Deketelaere FDK 9,5/10

 

"Een opleiding waar alles bespreekbaar is en strategische kennis wordt opgedaan. Aanrader voor elke ondernemer!" Henri Dejans  SOLIDOR 10/10

 

"Een zeer verhelderende kijk op de zaken, straight to the point. De begeleiding helpt ons zeer goed in ons groeiproces!" Cédrique De Poot DUX 10/10

 

Programma

De raad gaat maandelijks door op een gezamenlijk gekozen moment en start telkens om 19h00 stipt. Voor de bijeenkomsten, naast het reeds uitgeschreven, hedendaags opleidingsprogramma ontvangen de leden voor elke bijeenkomst een oproep tot het doorsturen van hun bijkomende vragen. De voorzitter zal de vragen bundelen en van antwoorden voorzien door middel van opleiding op maat.

Tijdschema

  • 19h00 - 19h15: aankomst leden.

  • 19h30 - 20h30: deel 1.

  • 20h30 - 21h00: verzorgde warme maaltijd* door de voorzitter aangeboden.

  • 21h00 - 22h00: deel 2.

  • 22h00 - 23h00: vrij netwerkmoment aan de bar met door de voorzitter aangeboden dranken.

 

Voor wie

Elk lid staat aan het hoofd van een bloeiend groeibedrijf (waarbij de omvang geen rol speelt), barst van ambitie, heeft honger naar kennis en behoefte aan een netwerk van gelijkgestemden.

Lid worden van de Raad Der Wijzen kan mits aan elk van deze voorwaarden is voldaan;

  • ​​Uitnodiging van de voorzitter of indien u weerhouden bent na uw aanvraag.

  • U aan de voorwaarden boven voldoet.

  • Er plaats is in één van de groepen of er zich een nieuwe groep vormt.

Leermethodiek

Onze voorzitter Piet Perquy is geen "boekjesdocent" maar vertrekt vanuit zijn dagelijkse ervaring als zeer gewaardeerd coach en trainer binnen tal van Belgische ondernemingen. De leerstijl is dus hedendaags en 100% praktijkgericht. 

Investering voor het volledige werkjaar

Inclusief catering, netwerkdrink, lesmateriaal, locatie en parking.

Exclusief BTW.

1.820€ indien u in aanmerking komt voor de KMO portefeuille**.

**mits het volgen van de KMO portefeuille richtlijnen.

Tarief voor kleine ondernemingen.

Tarief middelgrote ondernemingen 2.080€/pp netto NA KMO portefeuille.