top of page
Inschrijving
Header Awards (3)_edited.jpg

De Humanizer Business Awards is het gala event van het jaar waarbij we binnen het Humanizer netwerk uitzonderlijke bedrijven, uitzonderlijke prestaties en uitzonderlijke mensen in de kijker zetten.

De Humanizer Business Awards is werkelijk hét hoogtepunt in het jaar! Het is een avond waarop we uitblinkende bedrijven, buitengewone prestaties en inspirerende individuen in de schijnwerpers zetten. We zijn verheugd om maar liefst 16 genomineerden te verwelkomen, die strijden in 8 spannende categorieën: branding, klantgerichtheid, familiebedrijf, groeier, HR Excellence, vernieuwing, veroveraar en jong talent, allemaal met het doel om de felbegeerde award mee naar huis te nemen.

 

Het evenement belooft een onvergetelijke avond te worden, gehouden in de prachtige ambiance van Salons Cortina te Wevelgem. We trakteren u op een heerlijk diner dat uw smaakpapillen zal verwennen. Maar dat is nog niet alles! Een optreden van de geweldige "Faute Bendt" staat op het programma, en daarna kunnen we de avond voortzetten op de afterparty met niemand minder dan DJ Tom, bekend van zijn optreden op Tomorrowland 2022. De sfeer zal bruisen van opwinding en vermaak.

 

Er zijn "slechts" 300 beschikbare plaatsen waarvan er 158 ingenomen mijn door de genomineerden, aarzel dus niet en reserveer uw plek op dit onmisbare evenement. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken, te genieten van uitstekend eten en entertainment en de winnaars te vieren.

 

Mis dit topevenement niet en zorg dat u erbij bent op de Humanizer Business Awards. We kijken er ongelooflijk naar uit om deze bijzondere avond met jullie te delen!

Wat je als deelnemer mag verwachten

  • Een echte gala avond zoals weleer. 

  • Genieten van heerlijk diner in Salons Cortina.

  • Een fantastische award-show.

  • Een geweldig optreden van de Faute Bendt.

  • Een afterparty van niemand minder dan DJ Tom (Tomorrowland 2022).

  • Kennismaken met 300 enthousiaste ondernemers.

Investering all-in met uitzondering van BTW (op factuur)

  • Individuele inschrijving (beperkte plaatsen): 220€ pp.

  • Tafel 8 personen: 1.600€ (200€ per persoon).

  • Tafel 10 personen: 1.800€ (180€ per persoon).

INSCHRIJVEN

Selecteer een optie
Inschrijven
bottom of page